
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle; İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Zir. Müh. Ali Fatih Çoban, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyarette bulunarak günümüzü kutladı.
İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeni ile gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladı. Ziyarette ilçe başkanı Çoban’a yönetim kurulu üyesi Taner Şahin’de eşlik ederken, ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.
“Fethiye’mizin ve bölgemizin ilk yayın organlarından Fethiye ve Beşkaza gazetelerimizi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamak amacıyla ziyaret etmekteyiz” diyerek tüm gazetecilerin gününü kutlayan Çoban, “Gazetecilik; fedakârlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli ve kutsal bir meslektir. Can ve mal güvenliklerini riske atarak görevlerini en güzel bir şekilde yerine getirmeye çalışan, halkımızı doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirme çabaları ile çalışan, toplumsal ve milli sorumluluklarını yerine getiren tüm gazetecilerimizin günlerini kutluyorum. Bu amaç ve ilkeler doğrultusunda uzun yıllardır başarılı bir şekilde çalışmalarını devam ettiren, Seydikemer’imizin ve Fethiye’mizin haberlerini tarafsız bir şekilde yayınlayan Merin Gazetecilik ve Yayıncılık Kuruluşu bünyesindeki Fethiye ve Beşkaza gazetelerimizin yönetimini ve muhabirlerini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.