Asrın deprem felaketinin yıldönümünde Kızılay Fethiye Şubesi tarafından Cuma namazına müteakip Fethiye Merkez Yeni Camii’nde çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Kızılay Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ikramlarda Cuma namazından çıkan vatandaşlara lokum, bisküvi ve diğer içecek ikramlarında bulunuldu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Cuma namazı sonunda dualarda bulunulurken, cami önünde de Kızılay Fethiye şubesi ilgilileri tarafından vatandaşlara ikramlar gerçekleştirildi.
Kızılay Fethiye Şube Başkanı Burhanettin Tuna; “6 Şubat asrın felaketini unutmak mümkün değil. Unutmamak için de deprem şehidi kardeşlerimiz için caminin önünde ikramlarda bulunalım dedik. Hem onlar için bir Fatiha okuyalım, hem de depreme karşı binalarımızı iyi yapmak için farkındalık yaratalım istedik. Bundan dolayı katılımcılara, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bir daha bu tür felaketleri ülkemize, tüm insanlığa yaşatmasın.” ifadelerinde bulundu.